Las Bistecs arriben a la capital de la Safor el proper 23 de juliol de la má de la Gandia Beach Pride

Estàndard
  • La Gandia Beach Pride tindrà lloc a la Plaça Marina del Grau de Gandia a partir de les 21 h
  • La Pantodivah i la Garrapata, artistes invitades de la GBP, participen en un vídeo en el qual animen a participar en esta festa de l’Orgull de Gandia
  • El dia anterior a la Gandia Beach Pride tindrà lloc un sopar de pa i porta organitzat per CLGS que comptarà amb un seguit d’activitats lúdiques
  • La Gandia Beach Pride és la festa de l’Orgull LGTB amb més història de Gandia que celebra la seua sisena edició
  • L’organitza el Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals de la Safor Valldigna(CLGS)

Les populars Las Bistecs (les reines de l’electrodisgusting) arriben a la capital de la Safor com a part del cartell de la Gandia Beach Pride el proper 23 de juliol a la Plaça Marina del Grau de Gandia. El grup cantarà, entre altres el seu darrer èxit “Señoras bien” i tots els temes que faran ballar esbojarradament a tots els assistents en una actuació que serà rememorada i memorable. Actuaran, a més, Álex Puticornio, Pupi Poisson, Nacha La Macha, La Garrapata, Isabel PantoDivah i els djs Salva Faus, Lucía Ponce, David Casado i Pablo Alemany aportaran diversió i bona música en una festa que durarà fins les tres de la matinada. La Pantodivah i la Garrapata protagonitzen un vídeo llançat en xarxes socials  per convidar a la gent a participar en el Gandia Beach Pride.

Cal recordar que és la sisena edició de la Gandia Beach Pride que és la festa de l’Orgull amb més història de Gandia que va deixar de celebrar-se entre 2011 i 2015 i ha tornat a recuperar-se en 2016. Organitzat pel Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor la Gandia Beach Pride es va celebrar a la Platja de Gandia en 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011. La Gandia Beach Pride va ser un referent d’Orgull LGTB visible per a totes les comarques centrals valencianes i un exemple d’esdeveniment que conjuga la visibilitat LGTB, la diversió, la defensa dels nostres drets i l’atracció de turisme LGTB.

Des de CLGS, que va complir 10 anys en 2015, s’espera que es torne a recuperar un espai de visibilitat per a les persones LGTB i també per difondre la tasca CLGS en educació, salut sexual i realització de campanyes de conscienciació i visibilitat. En l’edició d’aquest any, l’entitat que ha assumit les despeses d’un esdeveniment que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i la Junta de Districte del Grau.

Sopar el 22 de juliol

En el mateix escenari,el dia anterior, 22 de juliol a partir de les 20 h i fins les 00.30 se celebrarà, organitzat també per CLGS, el sopar de pa i porta (amb 4€, despesa de taula i que donarà dret a participar en la rifa de diferents objectes) que comptarà amb un concurs de travestis amb animació musical. Unes hores abans, a les 19 h, es podrá vore a la mateixa plaça l’exposició itinerant sobre Visibilitat Lèsbica impulsada per Lambda i es podrá disfrutar d’un espai d’oci infantil amb activitats lúdiques per fomentar la diversitat familiar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s