Cessió de llibres LGTB a la Biblioteca de Gandia

Estàndard

Les biblioteques públiques són llocs on la gent acudeix a buscar informació sobre diversos temes, i més a sovint, on buscar llibres de literatura com són les novel·les, poesia, teatre, etc. A més a més, les biblioteques, per norma social, han de brindar tot aquest tipus d’ informació als seus usuaris, siguen els que siguen.

No obstant, el nostre col·lectiu LGTB, està correctament representat? S’ ha observat que a les biblioteques els materials LGTB no estan del tot representats a la col·lecció i contra esta realitat, ahir 9 de novembre, el Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de La Safor va cedir a la Biblioteca de Gandia més de vint llibres sobre literatura, matèries i novel·la gràfica LGTB.

Entre els llibres podeu trobar:

  • Literatura lèsbica, sobretot de l’ editorial Egales, una editorial que especialitzada en literatura LGTB.
  • Llibres de matèries del moviment gai i sobre VIH/SIDA. Alguns tan emblemàtics com 25 años más: una perspectiva sobre el pasado, presente y futuro del movimiento LGTB, de Jordi Petit, en el que va col·laborar, Vicent Canet, soci del CLGS o Contra la homofobia : políticas locales de igualdad por razón de orientación sexual y de identidad de género, elaborat per la Generalitat de Catalunya.
  • Novel·la gràfica, com les aventures Wuendel o Los chicos de la acera de enfrente.

La relació dels llibres que hem cedit a la biblioteca la podeu consultar al següent PDF.

A la foto els nostres col·laboradors, Ximo i Javi, i el cap de biblioteques de Gandia, Toni Ordiñana

A la foto els nostres col·laboradors, Ximo i Javi, i el cap de biblioteques de Gandia, Toni Ordiñana amb els llibres cedits.

Deixa un comentari