CLGS inicia una ronda de reunions amb els partits polítics de Gandia

Estàndard
  • El nou coordinador de CLGS, Ximo López, escollit el passat desembre, inicia una ronda de reunions amb els partits polítics de Gandia
  • Aquesta setmana s’han celebrat reunions amb el PP i amb Ciutadans amb una sensació d’empatia i voluntat de treball conjunt

El coordinador de CLGS, Ximo López; el secretari, Salva Faus, i el col·laborador de Cultura, Juan Antonio Pérez, han iniciat aquesta setmana una ronda de reunions amb els partits polítics de Gandia. La voluntat és la de compartir amb els representants polítics de la ciudadania de la capital de la Safor la renovació de l’associació, les demandes i necessitats del col·lectiu LGTB, la necessitat de polítiques institucionals que garantisquen els drets de les persones LGTB i el reconeixement de la figura de Javier Abil, veí de Gandia assassinat en 2014, com a víctima de l’homofòbia.

D esquerra a dreta Vicent Gregori Victor Soler Ximo Lopez i Salva Faus

D esquerra a dreta Vicent Gregori Victor Soler Ximo Lopez i Salva Faus

Desquerra a dreta Ximo López, Pascal Renolt, Juan Antonio Pérez i Salva Faus

Desquerra a dreta Ximo López, Pascal Renolt, Juan Antonio Pérez i Salva Faus

Aquesta setmana s’han celebrat reunions amb el PP i amb Ciutadans amb una sensació d’empatia i voluntat de treball conjunt. Amb Ciutadans la reunió ha estat amb el regidor i cap de llista, Pascal Renolt, amb el qual es van compartir les idees sobre com defensar els drets de les persones LGTB i la seua visibilitat. L’ambient va ser cordial i el polític va adquirir el compromís de suport a les demandes de CLGS, per la qual cosa es van acordar fer reunions de seguiment dels acords assolits.

Amb el PP, la reunió s’ha produït també amb el cap de llista i líder de l’oposició Victor Soler i el regidor popular Vicent Gregori. Durant la trobada els populars s’han mostrat disposats a col·laborar amb CLGS, promoure la visibilitat del col·lectiu LGTB i treballar pels seus drets i per la dotació d’un espai social per a les persones LGTB.

Altres formacions

Durant setmanes anteriors ja s’havia contactat amb representants del govern com les regidores Juana Navarro, d’Igualtat i Diversitat, i Liduvina Gil, de Sanitat. S’està pendent de la concreció de la data per part de Compromís-Més Gandia Unida, amb Pep Alandete i s’està a l’espera de resposta per part del PSOE, per a reunir-se amb Diana Morant.

Comunicació CLGS
comunicacio.clgs@gmail.com
c/Puríssima, 2 46710 Gandia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s