Las Bistecs obrin el cartell de la Gandia Beach Pride 2016

Estàndard

L’esdeveniment, emmarcat en la celebració de l’orgull LGTB, se celebrarà el 23 de juliol a Gandia

La Gandia Beach Pride, que estarà conduïda per Pupi Poisson, també comptarà amb la presència d’Àlex Puticornio, Nacha la Macha, La Garrapata, Glamniss Glam i Pantodivah, a més dels djs Salva Faus, Lucia Ponce, David Casado i Pablo Alemany

1. CARTEL GBP 2016

Els organitzadors de la Gandia Beach Pride (GBP) ja han tancat el cartell que obriran Las Bistecs (Reines del electro-disgusting) i estarà conduïda per Pupi Poisson. També comptarà amb la presència d’Àlex Puticornio, Nacha la Macha, La Garrapata, Glamniss Glam i Pantodivah, a més dels djs Salva Faus, Lucia Ponce, David Casado i Pablo Alemany. La GBP és una més de les celebracions que amb motiu del dia de l’Orgull de les persones lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (LGTB) es realitzaran a Gandia durant el mes juliol. El Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals de la Safor-Valldigna (CLGS) ha recuperat aquesta celebració després de cinc anys d’inactivitat i espera que torne a recuperar un espai de visibilitat per les persones LGTB i de diversió per a tothom que defense la diversitat afectivo-sexual.

La història de la GBP naix en 2006 quan es va realitzar la primera celebració d’un dia de l’Orgull LGTB en la capital de la Safor i va ser un referent per a totes les comarques centrals valencianes. “Es tracta d’un esdeveniment que conjuga la visibilitat, la diversió, la defensa dels nostres drets i l’atracció de turisme LGTB cap a Gandia que ha tindran una activitat destinada específicament al públic LGBT”, assenyala David Valiente que coordina l’organització de l’esdeveniment. CLGS, que va complir 10 anys en 2015, també treballa en altres àmbits com ara l’educació, la salud sexual i la realització de campanyes de consciencació i visibilitat.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s